Spaans cursus Benidorm

Intensieve cursus Spaans in de zomer van 2019
Volgende 1 juli begint de Spaans cursus in Academia EducA Benidorm. Het wordt een intensieve cursus van twee weken. Er zijn veel buitenlanders in Benidorm, mensen uit Engeland, Nederland, Rusland, Noorwegen, Frankrijk, enz … Sommigen van hen wonen hier gewoon en willen Spaans leren om met lokale mensen te communiceren, anderen komen van tijd tot tijd naar Benidorm en zij zouden graag eten bestellen in het Spaans, naar de supermarkt gaan en kunnen vragen, of gewoon een gesprek hebben in een café met Spaanse mensen. De Spaanse taal is niet eenvoudig, maar met deze intensieve cursus Spaans leren we je elementaire dingen die je zult ontdekken in je ervaring in Spanje.

Tijdschema en prijzen
Deze cursus concentreert zich op communicatievaardigheden, hoewel het in een lage klas moeilijk is om te leren spreken, er zal ook grammatica zijn om te leren en met de combinatie van de grammatica en de spreekvaardigheid geniet je van de lessen. Deze cursussen zijn erg intensief, van maandag tot vrijdag van 9: 00-13: 00 met een pauze van 15 minuten ertussen. De cursus duurt 2 weken en de prijs is € 405 + € 35 inschrijfgeld (het bevat al het materiaal voor de lessen). De groepen moeten minimaal 3/4 personen zijn en maximaal 7/8. Er is ook koffie op de school en studenten hoeven er niet voor te betalen. In Academia EducA Benidorm een ​​heel goed humeur voor de studenten om te genieten van hun verblijf in onze stad. Onze native teacher zal je de taal leren, maar ook de Spaanse cultuur.

Materiaal en middelen
Op onze school werken we samen met Pearson Editorial en Edinumen. Onze leraren hebben ook veel eigen materiaal en de school werkt al jaren aan het verkrijgen van kwaliteitsmateriaal. We werken ook met online materiaal zoals rutaele.es, marcoele.com, etc … Voor meer informatie kunt u langs de school gaan in Calle Olivos 3 bajo, 03501 Benidorm, wij zijn gevestigd in het stadscentrum, in het hart van Benidorm.

2 comentarios en “Spaans cursus Benidorm”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad